Welcome to image alignment! If you recognize this post

About

De ce “lupito diving”?

In primul rand e numele: Dan Lupu. De aici, cei mai multi prieteni imi spun “Lupito” sau variante apropiate si asta cred ca ii da un aer familiar.

Diving? Am inceput scufundarile din curiozitate, ca toata lumea, apoi au devenit pasiune si din treapta in treapta au ajuns profesie. In 2004 am absolvit primul curs de instructori, SSI (Scuba Scools International) si in 2006 al doilea: NAUI (National Association of Underwater Instructors). Am pastrat statutul activ doar pentru NAUI.

Au trecut 9 ani de la prima scufundare si am adunat in jurnal peste 1400 de scufundari. Au trecut 6 ani de la primul brevet de instructor si am reusit sa transmit o mare parte a experientei adunate la peste 200 de noi scafandri in cadrul cursurilor.

Continui activitatea de instructor, independent, cu mare ajutor din  partea prietenilor din toata tara nu numai din Cluj.

Voi continua sa adaug informatii despre cursuri si excursii de scufundari.

Scufundari in Marea Rosie
Scufundari in Marea Rosie

5 thoughts on “About

  1. Salut Dan,
    Sa inteleg ca sezonul asta (2010) nu vei mai activa la Scuba Training Society?

  2. STS a inghetat, deci nu voi mai activa la STS. In schimb voi fi prezent si la Marea Neagra in sezonul asta, in Eforie Nord, in perioade pe care le voi anunta aici sau prin e-mail.

  3. Noi am fost cu niste prieteni care au agetnie de turism si au facut excursia pentru ei, ei nu o au in oferta lor. Am vazut la mai multe agentii oferte in maldive, dar mai scumpe decat am fost eu. Eu ma ocup de ceva timp, pe cont propriu, de organizare de excursii si circuite personalizate, si daca iti faci rezervarile din timp (5-6-7 luni inainte) poti economisi destui de multi bani. De exemplu, eu voi pleca toata luna noiembrie in malaezia si cambogia si ma costa toata excursia, organizata de mine, 1400 de Euro. In aceiasi excursie au fost parintii mei acum doi ani prin agetnie si i-a costat 2200 de Euro, si au stat si mai putin.

  4. Dupa cum probabil ai observat n-a mai fost activitate pe blogul asta de foarte mult timp. Eu am organizat excursii in 2009 si 2010, iar in 2012 am redus aproape total activitatea in scufundari.
    Daca se va potrivi vreodata poate voi veni eu in excursii organizate de tine. Cine stie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WP Hashcash